Pari Turbo Boy Sx

Paisje inhalimi për trajtimin e astmës,bronshitit akut,kronik dhe fibrozës cistike.
Gjen përdorim tek grupmoshat 4 vjeç e lart.

Të dhënat:

  • Norma totale e dalje :600mg/min
  • MMD(Diametri mesatar I masës: 3.5µm
  • % e masës nën 5µm: 67%

Kompresori

  • Tensioni :230V
  • Përmasat:19.2×14.5×1.5 cm
  • Pesha:1.7 kg