Pari Junior Boy SX

Paisje inhalimi për trajtimin e astmës ,bronshitit akut, kronik dhe fibrozës cistike.
Gjen përdorim tek grupmoshat 0-3 vjeç.

Të dhënat

  • Norma totale e daljes :370 mg/min
  • MMD(Diametri mesatar I masës:2.9µm
  • % e mases nen 5µm:76%

Kompresori

  • Tensioni:230V /50hz /07A
  • Përmasat(WxHxD) 19.2/14.5/15 cm
  • Pesha :1.7 kg
  • Presioni :1.6 bar