Pari Compact

Aparat inhalimi efektiv ne trajtimin e rrugëve te frymëmarrjes.
Paisja përmban nebulizatorin PARI LC Plus, maskë fëmijesh,pjesëzen e gojes dhe tubin lidhes.

Të dhënat

  • Norma totale e daljes :418mg/min
  • MMD (Diametri mesatar I masës):3.9µm
  • % e mases nën 5µm:64%

Kompresori

  • Tensioni :220-240V/50HZ/06A/60W
  • Përmasat (WxHxD) 19.2×14.5×15 cm
  • Pesha :1.8 kg