Pari Boy mobile S

Aparat inhalimi efektiv dhe i fuqishem,i cili mundëson terapin i pavarur nga rrjeti i energjisë elektike.
Aparati ideal i lëvizshëm për udhëtim, i karikueshëm me një karikues të thjeshtë 12V.

Të dhënat

  • Norma totale e daljes :440mg/min
  • MMD (Diametri mesatar I masës)3.8µm
  • % e masës nen 5µm:65%

Kompresori

  • Tensioni :100-240V/50-60HZ/0.5-0.25A/
  • Përmasat(WxHxD) 8.9×4.5×15 cm
  • Pesha :1.7 kg